Vraag een gratis presentatie aan

Ben je HR-applicaties aan het vergelijken en heb je ook interesse in De Digitale Gesprekscyclus? Plan dan een vrijblijvende presentatie in, zodat we de software online of op locatie kunnen demonstreren. Dan hoef je niet zelf op onderzoek uit te gaan en zie je direct of het bevalt.

Wil je direct telefonisch contact?

We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Waarom eerst een presentatie?

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarnaast merken we dat niet iedereen de software goed instelt en daarom soms functionaliteit over het hoofd ziet. Het is zonde als je voortijdig stopt om foutieve aannames.

We kunnen de presentatie online geven in zo'n 30 minuten. Je kijkt daarbij via TeamViewer mee op onze computer, luistert naar de presentator en kunt alle vragen stellen die je hebt. Je collega's kunnen eventueel ook inhaken op hun eigen computer.

Als je liever wilt dat we langskomen, dan kunnen we de demonstratie ook bij jou op locatie geven. Bijvoorbeeld tijdens een vergadering van een stuurgroep of directie waarbij meerdere partijen op één dag zijn uitgenodigd voor een presentatie. Het kan in dat geval wel iets langer duren voordat we de afspraak kunnen inplannen.

Aanvragen van een presentatie

De Digitale Gesprekscyclus BV, Nicolaes Maesstraat 2 - unit 216, 1506 LB Zaandam
sales@ddgc.nl • +31 (0)75 - 670 2715 • KvK Amsterdam: 5762 8440 • BTW: NL852664837.B01

Over jezelf

We hoeven niet veel te weten, maar willen je graag kunnen bereiken.

Over je organisatie en de presentatie

Deze velden stellen ons in staat om de presentatie voor te bereiden en in te plannen.