Integraties met andere systemen

We hebben een API ontwikkeld waarmee het mogelijk is om koppelingen te maken met software van onze partners. Hierdoor wordt het beheer van medewerkers aanzienlijk vereenvoudigd, omdat dat niet (nogmaals) in De Digitale Gesprekscyclus hoeft te gebeuren.

Vooral voor de iets grotere organisaties kan het up-to-date houden van medewerkers een klus zijn waar je liever geen tijd aan besteedt. Als je organisatie één van de softwarepakketten gebruikt waarvoor een koppeling beschikbaar is, kunnen we dit werk uit handen nemen door het te automatiseren. Middels onze eigen API kunnen personeelsgegevens uitgelezen en geïmporteerd worden, zodat De Digitale Gesprekscyclus altijd beschikt over actuele personeelsinformatie.

Momenteel zijn er koppelingen beschikbaar voor onderstaande systemen. Gebruik je een ander systeem? Laat het ons weten. Als we merken dat er veel animo is, zullen we de koppeling uitbreiden.

Koppeling API AFAS Software

AFAS Software

We zijn gecertificeerd partner bij AFAS Software. Ons partnerschap maakt het mogelijk om De Digitale Gesprekscyclus middels onze API te koppelen aan jouw versie van AFAS. Hierdoor wordt het importeren en beheren van medewerkers geautomatiseerd.

Koppeling API Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 gebruikt voor het beheren van medewerkers Azure Active Directory. Middels onze API is het mogelijk om De Digitale Gesprekscyclus aan jouw versie van Office 365 te koppelen, waardoor het importeren en beheren van medewerkers wordt geautomatiseerd.

Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Vraag een demonstratie aan

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een persoonlijke demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software vrijblijvend via internet of bij jou op locatie. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Gratis demo aanvragen Download brochure