Bespaar tijd en geld

Stel je eens een gesprekscyclus voor zonder printjes, ordners en onleesbare handschriften. Een personeelsdossier waarbij alle acties, afspraken en doelen op op ieder moment opvraagbaar of overdraagbaar zijn. Daarmee bespaart je organisatie veel tijd en dus geld.

In De Digitale Gesprekscyclus werkt iedereen online. Dat zorgt per direct voor een lastenverlichting voor je leidinggevenden en administratieve krachten, aangezien er geen printjes, kopieën en scans meer gemaakt hoeven te worden. Je printer krijgt minder te doen, dus je bespaart papier en daarmee het milieu. Alle informatie is digitaal, dus de terugkerende gespreksformulieren zijn altijd leesbaar, raken niet meer kwijt en bovendien eenvoudig overdraagbaar. Dat voorkomt irritatie, scheelt verwerkingstijd en bevordert de continuïteit bij overdracht aan een nieuwe teamleider.

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Het systeem is altijd beschikbaar vanaf elke computer met internettoegang. Hierdoor kan er plaatsonafhankelijk gewerkt worden. Handig als je het nieuwe werken hebt ingevoerd, gebruik maakt van flexplekken of collega's hebt die soms thuis werken. Door middel van een uitgekiend template voor ieder gesprek, met vragen die er écht toe doen, wordt het doorlopen van een gesprekscyclus leuker en sneller.

Overzicht in de hele organisatie

Je medewerkers hebben ook inzage in hun eigen afspraken en agenda. Hierdoor behoort het najagen van medewerkers door een leidinggevende tot de verleden tijd. Via automatische herinneringen per e-mail blijven ze namelijk zelf op de hoogte.

Heeft de directie of personeelsadviseur meer inzicht nodig in de prestaties van de afdeling? Je genereert in een handomdraai overzichtsrapportages met nuttige stuurinformatie over een medewerker, afdeling of zelfs de complete organisatie. Natuurlijk in PDF-formaat, zodat lokaal opslaan (of zelfs printen!) toch tot de mogelijkheden behoort.

Belangrijke voordelen van tijdsbesparing

Minder werk voor leindinggevenden en administratieve krachten;
Meer tijd voor zaken die er echt toe doen.
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure