Referentie van SZamen

Ben je op zoek naar HR-advies, kwalitatief goed personeel of heb je vragen over verzuimbegeleiding? Ondersteuning nodig bij je personeelszaken? Geen tijd voor beoordelingsgesprekken? Dan heb je in SZamen de juiste partner gevonden.

Over SZamen

SZamen is jong, ondernemend, creatief en zeer deskundig. Zowel als het gaat om HR-advies als in het zoeken naar en plaatsen van professioneel personeel in met name de financiële branche. Bovendien heb je SZamen de beschikking over zeer deskundige verzuimbegeleiders en kunnen ze je uitstekend helpen met de (persoonlijke) ontwikkeling van personeel.

De ervaringen van SZamen

We vroegen Joram van Geresteijn als HR-adviseur naar zijn ervaringen met De Digitale Gesprekscyclus. Hij implementeert onze HR-software bij zijn opdrachtgevers en weet daarom alles over de applicatie.

Joram van Gerestijn
Joram van Geresteijn
HR-adviseur
5

Met DDGC kunnen wij onze klanten beter ondersteunen met goede dossiervorming, effectieve gespreksvoering en waardevolle managementinformatie. Wij zorgen voor een voordelige inrichting, lage maandlasten en korte lijnen met de eigen HR-adviseur. De applicatie is via SZamen verkrijgbaar voor iedere ondernemer en de kosten zijn zeer beperkt. In het kort: sluitende dossiers, effectieve gespreksvoering en prestatieverbetering van personeel.

Andere klanten in de Human Resources

Naast SZamen zijn er nog andere organisaties binnen de flexbranche die De Digitale Gesprekscyclus gebruiken. Hieronder zie je er een paar.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure