Algemene informatie

Hier tref je algemene informatie aan over onze website, onze applicatie en vind je de benodigde juridische documenten. Zo lees je onder andere op welke manier we omgaan met je gegevens, waar we die opslaan en hoe we die veilig houden.

Sitemap
Sitemap met alle pagina's van onze website

Kun je iets niet vinden? Op deze pagina tref je de volledige boomstructuur van onze website aan. Hopelijk vind je de hand hiervan de pagina die je zoekt. Probeer ook even onze zoekfunctie bovenin!

Naar Sitemap

Beveiliging
Onze HR-software is uitstekend beveiligd

We weten dat onze klanten erop vertrouwen dat ze onze HR-applicatie kunnen inzetten voor hun prestatiemanagement en administratie. De veiligheid en betrouwbaarheid van onze software heeft daarom onze hoogste prioriteit. Lees hier welke hostingpartner we gekozen hebben, hoe we omgaan met het versleuten van data en welke maatregelen we genomen hebben om je privacy te kunnen blijven garanderen.

Naar Beveiliging

Privacy
Gegevensverwerking en bescherming van je privacy

Op deze pagina lees je op welke manier wij omgaan met data en privacy. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en we hebben een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld.

Naar Privacy

Voorwaarden
Lees of download hier onze algemene voorwaarden

Soms zijn de kleine lettertjes nodig. Hier vind je de algemene voorwaarden van De Digitale Gesprekscyclus BV. Ze zijn tevens te downloaden in PDF-formaat.

Naar Voorwaarden

Fair use
Informatie over onze fair use policy

Er geldt een fair use policy aangaande het opslaan van bestanden in De Digitale Gesprekscyclus. We stellen dat dit in verhouding moet staan tot het abonnement.

Naar Fair use

Downloads
Download promotiemateriaal

Op deze pagina kun je diverse logo's, afbeeldingen en brochures van De Digitale Gesprekscyclus downloaden voor promotioneel gebruik.

Naar Downloads