Horeca, cultuur en recreatie

Binnen de horeca is personeel een belangrijke factor. Zij bepalen de gastvrijheid - en het uiteindelijke succes - van je organisatie. De nieuwe generatie medewerkers hecht steeds meer waarde aan flexibel werken en de ontwikkeling van eigen talenten. Breng deze talenten én het functioneren van je medewerkers duidelijk in kaart met onze HRM-applicatie.

Op het gebied van management van medewerkers sluit De Digitale Gesprekscyclus naadloos aan binnen de horeca. We weten we alles over de arbeidsverhoudingen, veelvoorkomende functies die aansluiten op het Register Referenties Horeca, competentieprofielen ingedeeld volgens het groepenstelsel van de cao Horeca, behoeften en andere cao-gerelateerde vereisten.

Daarnaast is er mogelijkheid om aandacht te besteden aan ontwikkeling en het behalen van doelstellingen die je in een gesprekscyclus zelf flexibel kunt instellen. Op deze manier ben je als werkgever een motivator en inspiratiebron die leiding geeft op basis van talenten, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om in de horeca te werken.

Speciaal voor horeca, cultuur en recreatie

Horeca Nederland

Koninkijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Ze maken zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. De leden ondersteunen zij met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

FNV Horeca


FNV Horecabond behartigt de belangen van werknemers in de sectoren horeca, catering en recreatie.

CNV Vakmensen


CNV Vakmensen komt op voor belangen van werknemers in de horeca als het gaat om werk en inkomen. Voor bedrijven in de horeca is de cao Horeca van toepassing.

Wil je meer weten over software voor professionele ontwikkeling binnen de sector horeca en recreatie?

Download brochure Vraag een demonstratie aan

Alle voordelen op een rij

We hebben een aantal voordelen van De Digitale Gesprekscyclus op een rijtje gezet. Daarvoor hebben we klanten uit de financiële dienstverlening gevraagd welke zaken doorslaggevend waren om ons digitale gespreksdossier te gaan gebruiken.

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure

Heb je advies op maat nodig? Bel ons op 075 - 670 2715.