HRM-software voor de industrie & productie

Het draait in je organisatie waarschijnlijk vooral om wat je verdient per productieorder of batch. Grote kans dat je veel hebt geautomatiseerd en dat kosten, uren en materialen per order of project inzichtelijk zijn. Maar hoe functioneren je medewerkers? Als het tijd wordt om je personeelszaken naar een hoger niveau te tillen, biedt onze HR-applicatie uitkomst.

De Digitale Gesprekscyclus wordt veel gebruikt binnen de industrie & productie. Zo mogen we onder meer fabrieken, groothandels en agrafische bedrijven tot onze klanten rekenen. Dat is ook niet zo gek, want onze HRM-software is naadloos aan te sluiten op de bedrijfsprocessen die in deze sector zo belangrijk zijn. Omdat we al ervaring hebben opgedaan in deze branche, weten we al veel over de arbeidsverhoudingen, veelvoorkomende functies, competentieprofielen, behoeften en eventuele cao-gerelateerde vereisen. De meeste kennis en informatie stellen we gratis beschikbaar.

Speciaal voor industriële en productiebedrijven

FNV Industrie

FNV Industrie

De software voldoet aan de eisen omtrent goed werkgeverschap én die van de cao zoals opgesteld door FNV Industrie omtrent duurzame inzetbaarheid en het beoordelen van medewerkers.

De Digitale Gesprekscyclus

Competenties

We hebben al competentieprofielen ontwikkeld voor functies die in de branche industrie veel voorkomen. Die stellen we op verzoek kosteloos ter beschikking, zodat je ze direct kunt gebruiken.

De Digitale Gesprekscyclus

Prestatieverbetering

Het functioneren van medewerkers wordt transparant vastgelegd zodat prestaties real time inzichtelijk zijn. Dat biedt de mogelijkheid om snel bij te sturen en talent verder te ontwikkelen.

UWV

Dossieropbouw

Je bouwt van iedere medewerker een personeelsdossier op. Dat kan van pas komen in een ontslagprocedure. Een sluitend dossier zorgt vaak voor een sneller oordeel door het UWV of de kantonrechter.

Wil je meer weten over HR-software binnen de industrie & productie?

Download brochure Gratis demo aanvragen

Handige functies voor de industrie & productie

Werken met een goed ingerichte gesprekscyclus verbetert de prestaties van medewerkers. Onze software verlicht het administratieve werk van leidinggevenden en HR-managers. Daarnaast krijgt een directie meer inzicht en controle. Hieronder tref je een aantal functies aan waar productiebedrijven zeker blij van worden.

De opbouw van gespreksformulieren Gespreksformulieren Gespreksformulieren

Een gesprekscyclus bestaat uit één of meerdere opeenvolgende gesprekken die in een vooraf bepaalde tijdsperiode gevoerd worden. Digitale gespreksformulieren vormen daarvoor de leidraad. Het aantal, het type en de inhoud van die gesprekken stem je af op je eigen systematiek voor observeren, ontwikkelen of beoordelen. Zodoende kun je ze volledig aan laten sluiten bij de doelen van je organisatie, afdeling of team.

Competenties en competentieprofielen Competenties Competenties

Een competentie is een vaardigheid of bekwaamheid waarover iemand beschikt. Het zijn bouwstenen van succesvol gedrag. Competenties en competentieprofielen kunnen je helpen om te meten hoe geschikt een medewerker is voor een specifieke taak of functie. Competentiegericht werken wordt in De Digitale Gesprekscyclus volledig ondersteund. Je kunt onze competentieprofielen gebruiken, maar ook je eigen profielen invoeren.

360 graden feedback 360 graden feedback 360 graden feedback

Gelijkwaardige of directe collega's zien soms meer dan een leidinggevende. Je verzamelt collegiale feedback via 360° feedback. Indien je gebruik maakt van competentieprofielen, kun je kiezen welke collega's er mogen worden uitgenodigd. Ook de schaalverdeling van de beoordeling bepaal je zelf. Door een handige indeling en kleurenweergave zie je in één oogopslag wie wat heeft ingevuld en hoe zich dat tot elkaar verhoudt.

Automatische voortgangsbewaking Voortgangsbewaking Voortgangsbewaking

Eén van de grote voordelen van De Digitale Gesprekscyclus is de automatische voortgangsbewaking. Moet je medewerkers achter de broek aan zitten m.b.t. afspraken? Onze software herinnert leidinggevenden en medewerkers per e-mail aan naderende functioneringsgesprekken, zodat iedereen zich tijdig kan voorbereiden. Een persoonlijk dashboard zorgt voor een samenvatting van naderende afspraken, doelstellingen en acties.

Analyse met stuurinformatie Analyse Analyse

Als je onze software gebruikt, wordt er automatisch stuurinformatie opgebouwd en gerapporteerd in het onderdeel analyse. Hierdoor beschik je real time over de vorderingen van afzonderlijke organisatiedelen of combinaties daarvan. Wie hebben er een POP? Hoeveel doelstellingen zijn er dit jaar behaald? Op welke competenties moeten we meer aandacht leggen? Het zijn vragen die je straks eenvoudig beantwoordt.

Koppelingen met andere systemen Koppelingen Koppeling via onze API

We hebben een API ontwikkeld waarmee het mogelijk is om koppelingen te maken met software van onze partners. Hierdoor wordt het beheer van medewerkers aanzienlijk vereenvoudigd, omdat personele wijzigingen in bijvoorbeeld het administratiepakket niet nogmaals in De Digitale Gesprekscyclus gedaan hoeven te worden.

Voor zowel (middel)grote als kleine organisaties kan het up-to-date houden van medewerkers een behoorlijke klus zijn.

Wil je meer weten over HR-functionaliteit binnen de industrie & productie?

Download brochure Gratis demo aanvragen

Een paar klanten uit de industriële sector

We zijn op dit moment interviews aan het inplannen om de ervaringen van klanten uit de industrie & productiesector op papier te krijgen. Zodra die er zijn, vermelden we die hier. Dan krijg je een aardig beeld van hoe groothandels, fabrieken en agrarische bedrijven onze software gebruiken.

Stap je ook in het meest flexibele HR-systeem voor de gesprekscyclus in de industrie?

Download brochure Gratis demo aanvragen

Heb je advies op maat nodig? Bel ons op 075 - 670 2715.