Neem contact met ons op

Heb je een vraag, loop je vast of wil je gewoon even persoonlijk contact? Laat het vooral weten! De afdeling Sales helpt je verder met commerciële vragen. Als je De Digitale Gesprekscyclus al gebruikt, kun je terecht bij de afdeling Support. Wellicht vind je het antwoord op je vraag al in ons supportcentrum met uitgebreide kennisbank.

Contact opnemen met Sales
Sales
Neem contact op met de afdeling Sales

Indien je interesse hebt onze HR-software, dan ben je bij de afdeling Sales aan het juiste adres. We luisteren eerst naar je eisen en wensen om je vervolgens zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Je kunt direct een afspraak maken voor een online demonstratie of een offerte aanvragen. Indien gewenst bellen we je op een passend tijdstip terug.

Naar de afdeling Sales

Contact met de afdeling Support
Support
Neem contact op met de afdeling Support

Gebruikers van onze HR-applicatie vinden op ons gratis supportcentrum vaak al het antwoord op hun vraag of oplossing voor hun probleem. Er is een uitgebreide kennisbank aanwezig, inclusief videomateriaal met instructies. Beheerders van een account kunnen bovendien kosteloos bij ons terecht via e-mail en telefoon. We helpen je graag.

Naar de afdeling Support

Onze bedrijfsgegevens

Hieronder vind je al onze bedrijfsgegevens. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. We verzoeken onze klanten vriendelijk om eerst even in het supportcentrum te kijken voordat je ons benaderd.

Icon
Adresgegevens

De Digitale Gesprekscyclus
Anthonie Verherentstraat 1
1961 GD Heemskerk, Nederland
KvK te Amsterdam: 5762 8440

Icon
Contactgegevens

Tel: (+31) 75 - 670 2715
Verkoop: sales@ddgc.nl
Hulp: support@ddgc.nl
Facturatie: administratie@ddgc.nl

Icon
Overige gegevens

Applicatie: app.ddgc.nl
Support: support.ddgc.nl
Status: status.ddgc.nl

Icon
Bankrelatie

ING Bank N.V.
IBAN: NL45 INGB 0004 7398 91
BIC / SWIFT: INGBNL2A
BTW: NL852664837.B01

Blijf op de hoogte

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom ons bedrijf? Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief, dan ontvang je ongeveer vier keer per jaar een mailtje. Als je actief bent op sociale media, kun je ons ook volgen op één van onderstaande kanalen. We volgen graag terug!

De Gesprekscyclus on Twitter
De Gesprekscyclus
Ieder belangrijk #gesprek dat niet plaatsvindt, kost 7000 euro en een verspilde werkweek aan arbeidsuren : https://t.co/TStnPWmusx
5 jaren terug
De Gesprekscyclus on Twitter
De Gesprekscyclus
Waarom het #pensioen een vast onderdeel zou moeten worden van het #beoordelingsgesprek: https://t.co/L68bAJJGOC… https://t.co/hrxAXBBmOY
5 jaren, 8 maanden terug

Inschrijven nieuwsbrief

We zijn actief op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram en Youtube. En jij?

Over ons kantoor

We zijn gevestigd in de voormalige meisjesvakschool "Juliana van Stolberg". De school werd in 1957 geopend en een dag later door Koningin Juliana aangedaan voor een werkbezoek. Het pand is inmiddels omgebouwd tot bedrijfsverzamelgebouw. Wij betrekken er twee kantoren, waaronder een grote trainingslocatie die van origine dienst deed als strijklokaal.

Gratis parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom ons kantoor aanwezig. Je kunt parkeren in de aangegeven parkeervakken of langs de randen van de draaicirkel naast het gebouw. In de aangrenzende straten kun je ook vrij parkeren.

Met openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Zaandam. Vanaf het station loop je in 20 minuten naar ons kantoor (1,7 km). Je kunt ook twee minuten de bus nemen (gaat elke 30 minuten), waarna het nog 8 minuten lopen is (700 m).

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure