De voordelen van onze HRM-software

Daar kunnen we uren over praten. We hebben de voordelen die onze klanten het meeste aanspreken voor je op een rij gezet. Het belangrijkste om te onthouden is dat het voeren van gesprekken over functioneren, beoordelen en ontwikkelen leuker, sneller en voordeliger kan. We zijn ervan overtuigd dat De Digitale Gesprekscyclus daar de beste bijdrage in kan leveren.

De Digitale Gesprekscyclus is zeer geschikt om prestatiemanagement vorm te geven. Het helpt je om je algemene organisatiestrategie te vertalen naar SMART-geformuleerde en individuele afspraken, actiepunten en doelstellingen per medewerker. Hierdoor kun je op elk niveau continu de vorderingen volgen en bijsturen wanneer nodig.

Naar prestatieverbetering

Iedere leidinggevende is wel eens vergeten om een functioneringsgesprek (goed) voor te bereiden. En herken je het gegeven dat een deel van je tijd weglekt met het bewaken en opvolgen van gemaakte afspraken? Gelukkig hoeft dat niet meer, want De Digitale Gesprekscyclus herinnert de betrokkenen automatisch aan dit soort acties en gesprekken.

Naar herinneringen

Soms wil je een medewerker intensiever volgen dan gebruikelijk. Bijvoorbeeld omdat je ontevreden bent over het functioneren of omdat je een 'high potential' juist extra wilt kunnen belonen. Met De Digitale Gesprekscyclus leg je prestaties (of het ontbreken daarvan) zorgvuldig vast in een (juridisch sluitend) digitaal personeelsdossier.

Naar dossieropbouw

Het gebruik van De Digitale Gesprekscyclus stelt je in staat om het HRM-kernproces in een digitaal personeelsdossier te ontsluiten. Hierdoor voldoe je in één keer aan alle wettelijke eisen die op dit gebied bij 'goed werkgeverschap' horen. Goed werkgeverschap houdt het geven van vertrouwen in en ziet dossiervorming als sluitstuk daarvan.

Naar wetgeving

Stel je eens een gesprekscyclus voor zonder printjes, ordners en onleesbare handschriften. Een personeelsdossier waarbij alle acties, afspraken en doelen op op ieder moment opvraagbaar of overdraagbaar zijn. Met De Digitale Gesprekscyclus bespaar je je complete organisatie veel tijd (en dus geld) en daar wordt iedereen blij van.

Naar tijdsbesparing

De Digitale Gesprekscyclus is tot stand gekomen o.b.v. de inzichten van arbeidspsychologen en HRM-experts. Er is grondig nagedacht over de inhoud, de wetenschappelijke onderbouwing en de manier waarop het proces gestuurd kan worden. Een van onze uitgangspunten daarbij is een vaste volgorde van onderdelen in de gesprekscyclus.

Naar sturing-proces

Weet jij welke leidinggevenden op schema liggen met hun beoordelingsgesprekken? Op welke competenties er goed gescoord wordt? En of dat beter is dan vorig jaar? Met De Digitale Gesprekscycus beschik je over realtime stuurinformatie op organisatie-, afdelings- en individueel niveau. Rapporteren, analyseren en bijsturen wordt zo erg makkelijk.

Naar management-informatie

Met De Digitale Gesprekscyclus leg je personeelsgesprekken digitaal vast. Mondelinge afspraken en een papieren administratie zijn niet meer nodig. We helpen je graag om je HR-afdeling te moderniseren en je papierwinkel te decimeren. Omdat je bespaart op printkosten en minder opslagruimte nodig hebt, help je het milieu ook nog een handje.

Naar modern

Onze applicatie wordt gehost in de cloud. Dat betekent dat je op ieder moment en vanaf elke computer met een internetverbinding toegang hebt tot de software. Uiteraard is het beveiligen van je gegevens voor ons topprioriteit. We hebben daarom veel aandacht besteed aan onze hostingpartner, de versleuteling van gegevens en het opslaan van je data.

Naar cloud-hosting

Wij geloven erg in een open ecosysteem. Daarom is De Digitale Gesprekscyclus te koppelen aan de software en services van onze partners. Dit is vooral voor grotere organisaties een uitkomst, want het maakt het importeren en beheren van medewerkers een stuk eenvoudiger. Er zijn al integraties beschikbaar voor AFAS, NMBRS, HR2DAY en Microsoft Office 365.

Naar integraties

Bij veel webapplicaties is ondersteuning een heet hangijzer. Instappen is laagdrempelig en soms zelfs gratis, maar vervolgens betaal je flink voor support. Daar geloven wij niet in. Bij De Digitale Gesprekscyclus krijgt je 24/7 toegang tot een kennisbank en is support via telefoon, e-mail en social media inbegrepen in de abonnementsprijs.

Naar ondersteuning

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure

Heb je advies op maat nodig? Bel ons op 075 - 670 2715.