Integraties met andere software

De Digitale Gesprekscyclus is te koppelen aan de software en services van onze partners. Dit is vooral voor grotere organisaties een uitkomst, want het maakt het importeren en beheren van medewerkers een stuk eenvoudiger.

Het uitwisselen van informatie

Wij geloven erg in een open ecosysteem. Aangezien onze software in de cloud draait, kunnen we op ieder moment informatie ontvangen van of sturen naar andere applicaties. Een deel van onze klanten gebruikt AFAS Profit of Microsoft Azure (Office 365) voor het beheer van hun medewerkers. We hebben daarom een koppeling gebouwd (API) die het ophalen van gegevens uit deze applicaties mogelijk maakt.

AFAS Software

AFAS Software

AFAS automatiseert al je administratieve processen in één en hetzelfde softwarepakket: van Financieel tot HRM, van Logistiek tot CRM en Projecten.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web.

Belangrijkste voordelen van koppelingen met software

Je hoeft de medewerkers van je organisatie niet handmatig in te voeren;
Nieuwe of gewijzigde medewerkers worden automatisch geïmporteerd of bijgewerkt;
Je bespaart tijd en verkleint de kans op fouten.
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure