Een moderne personeelsafdeling

Met De Digitale Gesprekscyclus leg je personeelsgesprekken digitaal vast. Mondelinge afspraken en een papieren administratie zijn niet meer nodig. We helpen je graag om je HR-afdeling te moderniseren en je papierwinkel te decimeren.

Een moderne HR-afdeling

Wordt er lacherig gedaan om personeelsgesprekken of voelt het als een noodzakelijk kwaad? Dan is het misschien tijd om een modern instrument in huis te halen. Door te digitaliseren worden medewerkers automatisch gewezen op afspraken en (nog niet gerealiseerde) doelstellingen en daarmee neemt de software taken over die sommige managers als vervelend ervaren. Inzicht en realtime rapportage zorgen naast prestatieverbetering ook voor meer begrip. Bovendien is een nieuwe manager snel ingewerkt en kunnen werkzaamheden overgedragen worden. Met onze HR-software wordt je personeelsafdeling gegarandeerd serieus genomen.

Verminder de papieren rompslomp

We zijn geen fervent tegenstander van papier, maar zijn wel van mening dat een digitaal gespreksdossier de betere manier is voor het stroomlijnen van personele processen. Digitaliseren is daarbij ook nog eens beter voor het milieu. Je bespaart op printkosten, op papier en hebt minder opslagruimte nodig in je archief.

Belangrijkste voordelen van digitale gesprekken

Je vergeet niet meer wat er was afgesproken;
Betrokkenen hebben op ieder moment en vanaf iedere plek inzage in de gesprekscyclus;
Resultaten van digitale afspraken worden realtime bijgehouden en gerapporteerd;
Je het minder mappen, papier en opslag- of archiefruimte nodig;
Je bespaart op printkosten en verkleint je ecologische voetafdruk;
Eenvoudige overdracht aan nieuwe leidinggevende of HR-manager;
Draagt bij aan een moderne uitstraling van de personeelsafdeling.
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure