Betere prestaties van medewerkers

De Digitale Gesprekscyclus is bij uitstek geschikt om prestatiemanagement in je organisatie vorm te geven. Het helpt je om je algemene afdelingsdoelen of brede organisatiestrategie te vertalen naar individuele afspraken, actiepunten en doelstellingen.

Ons HR-systeem stelt je in staat om SMART-geformuleerde doelen en concrete acties per medewerker transparant vast te leggen. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Hierdoor kun je op elk niveau continu de vorderingen volgen en desgewenst bijsturen. Deze beproefde werkwijze is onder meer gebaseerd op de Goal setting-theorie.

Prestatieverbetering met Goal setting

Locke & Latham focussen met hun Goal setting-theorie op het identificeren van doelen die het meest motiveren en presteren. Motiverende doelen zijn veelal concreet of specifiek, vaak kwantitatief, ingewikkeld en verhogend voor het zelfvertrouwen. De motivatie van werknemers blijkt op drie manieren te worden gestimuleerd.

Icon
Focus
De aandacht wordt gericht op relevante activiteiten m.b.t. de gestelde doelen

Icon
Plannen
Er worden actieplannen bedacht om de gestelde doelen te kunnen bereiken

Icon
Oplossen
Doelen zorgen voor een positieve prikkel bij het oplossen van problemen

Werken met De Digitale Gesprekscyclus leidt aantoonbaar tot 40% prestatieverbetering en medewerkers die hun werk als zinvoller en daardoor prettiger ervaren. Ten opzichte van andere HRM-systemen, zult u merken dat De Digitale Gesprekscyclus een duidelijke focus heeft op concreet en resultaatgericht werken.

Belangrijkste voordelen van prestatiemanagement

Het helpt je organisatiebrede doelen te vertalen naar individuele afspraken, actiepunten en doelstellingen;
Het stelt je in staat om SMART-geformuleerde doelen en concrete acties vast te leggen;
Je kunt op ieder niveau en op elk moment de vorderingen volgen en bijsturen;
Deze manier van werken leidt aantoonbaar tot 40% prestatieverbetering;
Medewerkers beschouwen hun werk als zinvoller en prettiger.
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure