HR-applicatie

Bent u op zoek naar een HR-applicatie waarmee u de HR-processen van uw personeelsadministratie kunt automatiseren? Dan heeft u in De Digitale Gesprekscyclus een uiterst geschikte kandidaat gevonden. Onze HRM-software is simpel, gebruiksvriendelijk, flexibel en goedkoop.

Bovendien draait de hr-applicatie in de cloud, dus u hoeft niets te installeren.

Volledig naar wens instelbaar

Onze HR-applicatie richt zich niet op één branche, maar is geschikt voor onderwijs én bedrijfsleven. De HRM-applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en volledig naar wens in te richten. Dat kunt u zelf doen, maar wij kunnen daar ook bij helpen.

Eenvoudig en goedkoop

Wij houden van simpel en van toegevoegde waarde. Onze HRM-software is flexibel, ziet er goed uit, erg goedkoop en helpt je direct tijd en geld te besparen.

HR-software die draait in de cloud

Onze HR-software draait in de cloud. Dat betekent dat u geen applicatie meer hoeft te installeren. Al uw belangrijke HR-zaken zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor iedereen online beschikbaar. Zonder hulp van de HR-afdeling.

Online vastleggen en rapporteren

De uitgebreide analysefunctie van onze HR-applicatie geeft u op ieder niveau inzicht in de voortgang en de uitkomsten van het beoordelingsproces in uw organisatie. Met deze rapportages, kunt u tijdig bijsturen op proces en inhoud.

Vraag een gratis presentatie aan » of bel ons op (+31)75 - 670 2715