Onze klanten

De Digitale Gesprekscyclus meet prestaties en legt de ontwikkeling van medewerkers vast. Aangezien de manier waarop dit gebeurt in vrijwel iedere organisatie en branche verschilt, focussen we ons niet op één doelgroep. Daarom is onze software flexibel en op maat instelbaar. Onze klanten passen vaak wel binnen onderstaande beschrijving.

Icon Gesprekken

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk in je organisatie. Er ligt een wens om gesprekken over doelstellingen, functioneren en beoordelen te professionaliseren.

Icon Wetgeving

Je wilt dat je organisatie voldoet aan landelijke wet- en regelgeving en vindt sluitende dossiers belangrijk. Daarnaast wil je een 'goede werkgever' zijn.

Icon Grootte

Je organisatie bestaat uit 10 tot 1.000 medewerkers en minimaal één persoon houdt zich bezig met het voeren en vastleggen van personele gesprekken.

Icon Kosten

Je zoekt een voordelige oplossing. Jaarlijkse kosten moeten laag zijn en je verlangt dat een eventuele implementatie eenmalig en goedkoop is.

Zijn bovenstaande zaken ook voor jouw organisatie van toepassing? Dan zou De Digitale Gesprekscyclus goed kunnen aansluiten.
Bekijk hoe onze klanten over ons denken en in welke branches we al ervaring hebben opgedaan.

Bekijk online demo

HRM-software voor iedere branche

Iedere branche is uniek. Net als iedere organisatie. Door de flexibele mogelijkheden van de software kun je snel aan de slag zonder prijzig maatwerk. Daarnaast is er specifieke inhoud voor jouw branche direct beschikbaar in de applicatie.

Staat jouw branche er niet tussen? Niet getreurd!

We hebben er daarom voor gezorgd dat onze HRM-applicatie naadloos aan is te sluiten op de HR processen die in jouw sector of bedrijf het beste werken. Zonder kostbaar maatwerk. We hebben al ervaring opgedaan in onderstaande sectoren en breiden dit continu uit.

Bekijk alle branches

Ervaringen van onze klanten

Een rijtje met bedrijfslogo's is leuk, maar zegt natuurlijk niets over gebruikservaringen. Daarom interviewen we onze klanten, zodat je van hen hoort waarom ze voor ons gekozen hebben én wat ze als belangrijkste pluspunten van onze HR-software ervaren. We breiden het aantal referenties continu uit. We hopen dat ze overtuigen!

HR professionals aan het woord

Hilbert de Vries
Hilbert de Vries
Bestuurder
5

De belangrijkste pluspunten vind ik dat de applicatie heel toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk is. Er zijn geen uitgebreide cursussen nodig om ermee te kunnen werken. Daarbij is De Digitale Gesprekscyclus heel compleet. Het is erg fijn dat ik als bestuurder online kan zien of men zich aan de afspraken houdt.

Referentie van AevesBenefit
Martijn Scherpenhuijzen
Fieldmanager / coach
5

Aangezien wij ons gespecialiseerd hebben in 'inkoop', gingen we niet over één nacht ijs bij de aanschaf van dit softwarepakket. Na een marktverkenning ontvingen acht partijen een Request For Information met duidelijke eisen en het verzoek schriftelijk te reageren. Op basis van de reacties is een shortlist gemaakt, zijn er offertes uitgebracht, presentaties geweest, uitgeprobeerd en is er nog gekeken naar continuïteit. Na dit intensieve inkooptraject is de keuze op DDGC gevallen.

Geliefd door velen

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure

Heb je advies op maat nodig? Bel ons op 075 - 670 2715.