Ervaringen van onze klanten

De Digitale Gesprekscyclus meet prestaties en legt de ontwikkeling van medewerkers vast. Aangezien de manier waarop dit gebeurt in vrijwel iedere organisatie en branche verschilt, focussen we ons niet op één doelgroep. Daarom is onze software flexibel en op maat instelbaar. Onze klanten passen vaak wel binnen onderstaande beschrijving.

Icon
Gesprekken

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk in je organisatie. Er ligt een wens om gesprekken over doelstellingen, functioneren en beoordelen te professionaliseren.

Icon
Wetgeving

Je wilt dat je organisatie voldoet aan landelijke wet- en regelgeving en vindt sluitende dossiers belangrijk. Daarnaast wil je een 'goede werkgever' zijn.

Icon
Grootte

Je organisatie bestaat uit 10 tot 1.000 medewerkers en minimaal één persoon houdt zich bezig met het voeren en vastleggen van personele gesprekken.

Icon
Kosten

Je zoekt een voordelige oplossing. Jaarlijkse kosten moeten laag zijn en je verlangt dat een eventuele implementatie eenmalig en goedkoop is.

Zijn bovenstaande zaken ook voor jouw organisatie van toepassing? Dan zou De Digitale Gesprekscyclus goed kunnen aansluiten.
Bekijk hoe onze klanten over ons denken en in welke branches we al ervaring hebben opgedaan.

Bekijk online demo

Ervaringen van onze klanten

Een rijtje met bedrijfslogo's is leuk, maar zegt natuurlijk niets over gebruikservaringen. Daarom interviewen we onze klanten, zodat je van hen hoort waarom ze voor ons gekozen hebben én wat ze als belangrijkste pluspunten van onze HR-software ervaren. We breiden het aantal referenties continu uit. We hopen dat ze overtuigen!

HR professionals aan het woord

Ingrid Rempt
Hoofd P&O
5

Je krijgt een veel duidelijker inzicht in hoe alles er voor staat. Dat geldt voor de medewerker zelf, maar ook voor de leidinggevenden en voor mij als Hoofd Personeel & Organisatie. De transparantie wordt beter, je krijgt meer inzicht in opleidingswensen en het wordt duidelijker hoe iemand in zijn vel steekt.

Hilbert de Vries
Hilbert de Vries
Bestuurder
5

De belangrijkste pluspunten vind ik dat de applicatie heel toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk is. Er zijn geen uitgebreide cursussen nodig om ermee te kunnen werken. Daarbij is De Digitale Gesprekscyclus heel compleet. Het is erg fijn dat ik als bestuurder online kan zien of men zich aan de afspraken houdt.

Martijn Scherpenhuijzen
Fieldmanager / coach
5

Aangezien wij ons gespecialiseerd hebben in 'inkoop', gingen we niet over één nacht ijs bij de aanschaf van dit softwarepakket. Na een marktverkenning ontvingen acht partijen een Request For Information met duidelijke eisen en het verzoek schriftelijk te reageren. Op basis van de reacties is een shortlist gemaakt, zijn er offertes uitgebracht, presentaties geweest, uitgeprobeerd en is er nog gekeken naar continuïteit. Na dit intensieve inkooptraject is de keuze op DDGC gevallen.

Alma Pereboom
Beleidsmedewerker P&O
5

De Digitale Gesprekscyclus is erg gemakkelijk in gebruik, in één oogopslag zie je wat de bedoeling is. Daarbij is het systeem heel compleet en zijn er heel veel actuele competentieprofielen beschikbaar. Ook is de ondersteuning door middel van het supportcentrum erg fijn. Je kunt de meeste antwoorden op je vragen daar direct vinden.

Geliefd door velen

Heb je genoeg logo's gezien? We geven graag een gratis demonstratie, zodat je zelf kunt oordelen!

Download brochure Gratis demo aanvragen

HRM-software voor jouw branche
Iedere branche is uniek. Net als iedere organisatie. We hebben er daarom voor gezorgd dat onze HRM-applicatie naadloos aan is te sluiten op de processen die in jouw sector of bedrijf het beste werken. Zonder kostbaar maatwerk. We hebben al ervaring opgedaan in onderstaande sectoren en breiden dit continu uit.

Staat jouw branche er niet tussen? Niet getreurd!

Niet alle klanten en sectoren staan vermeld op onze site. Daarbij is het goed om te weten dat je De Digitale Gesprekscyclus ook zelf kunt inrichten. Als je hulp nodig hebt, bieden we kosteloze support. Voor volledige implementaties kun je ons bovendien inhuren.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure

Heb je advies op maat nodig? Bel ons op 075 - 670 2715.