Koppelingen met andere systemen

We hebben een API ontwikkeld waarmee het mogelijk is om koppelingen te maken met software van onze partners. Hierdoor wordt het beheer van medewerkers aanzienlijk vereenvoudigd, omdat de aanpassingen niet (nogmaals) in De Digitale Gesprekscyclus gedaan hoeven te worden.

Vooral voor de iets grotere organisaties kan het up-to-date houden van medewerkers een klus zijn waar je liever geen tijd aan besteedt. Als je organisatie één van de softwarepakketten gebruikt waarvoor een koppeling beschikbaar is, kunnen we dit werk uit handen nemen door het te automatiseren. Middels onze eigen API kunnen personeelsgegevens uitgelezen en geïmporteerd worden, zodat De Digitale Gesprekscyclus altijd beschikt over actuele personeelsinformatie.

Beschikbare koppelingen

Momenteel zijn er koppelingen beschikbaar voor onderstaande systemen. Gebruik je een ander systeem? Laat het ons weten.

AFAS software inspireert beter ondernemen

AFAS Software

We zijn gecertificeerd partner bij AFAS Software. Ons partnerschap maakt het mogelijk om De Digitale Gesprekscyclus middels onze API te koppelen aan jouw versie van AFAS. Hierdoor wordt het importeren en beheren van medewerkers geautomatiseerd.

Meer over de AFAS koppeling
Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 gebruikt voor het beheren van medewerkers Azure Active Directory. Middels onze API is het mogelijk om De Digitale Gesprekscyclus aan jouw versie van Microsoft 365 te koppelen, waardoor het importeren en beheren van medewerkers wordt geautomatiseerd.

Meer over de Office 365 koppeling
Nmbrs®

Nmbrs®

We beschikken over een koppeling met de populaire administratiesoftware van Nmbrs®. Nooit meer dubbel beheer van je medewerkers en dagelijks automatisch alle gegevens bijwerken.

Meer over de Nmbrs® koppeling
HR2day

HR2day

We bieden een koppeling met de HR software van HR2day. Automatiseer het beheer van je medewerkers in DDGC via deze koppeling, zodat nieuwe medewerkers automatisch worden aangemaakt en bestaande medewerkers worden bijgewerkt.

Meer over de HR2day koppeling
Loket.nl

Loket.nl

We bieden tevens een integratie met de administratie software van Loket.nl. Voorkom dubbel werk en ontdek de eenvoud van automatisch gegevensbeheer van je medewerkers.

Meer over de Loket.nl koppeling

Benieuwd hoe de koppeling werkt en welke gegevens worden opgehaald? Lees dan het uitgebreide artikel op de supportomgeving.

Lees de uitgebreide beschrijving van de koppeling
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure