Download promotiemateriaal

De naam, het logo en onze huisstijldragers zijn met veel aandacht gemaakt. Op deze pagina kun je diverse logo's, afbeeldingen en brochures van De Digitale Gesprekscyclus downloaden. Voor commercieel gebruik is onze toestemming benodigd.

Huisstijl van De Digitale Gesprekscyclus

Logo De Digitale Gesprekscyclus

Het logo van De Digitale Gesprekscyclus bestaat uit een cirkel opgebouwd uit drie gekleurde componenten, gevolgd door de naam. Het gebruikte font heet ITC Avant Garde Gothic. Via onderstaande knop download je een ZIP-bestand met ons logo in de meest voorkomende bestandsformaten voor gebruik in drukwerk en webtoepassingen. De bestanden voor drukwerk (EPS, PDF, TIF) zijn opgemaakt in CMYK (full colour). Fonts zijn geconverteerd naar outlines. De bestanden voor gebruik op een beeldscherm (PNG, JPG, GIF) zijn opgemaakt in RGB.

Gebruik van het logo

Het logo van De Digitale Gesprekscyclus mag NOOIT aangepast worden. Het dient ALTIJD de door ons bepaalde kleuren te bevatten en in haar originele vorm/verhoudingen opgenomen te worden. Daarnaast dient er voldoende witruimte om het beeldmerk in acht genomen te worden, zodat het onderscheiden kan worden van andere elementen. Het logo mag gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Niet-commercieel gebruik is vrijwel altijd toegestaan. Voor commercieel gebruik is onze toestemming nodig.

Download logo's (ZIP)

Kleurstelling

Het merk De Digitale Gesprekscyclus bestaat uit het volgende kleurenpalet. De RGB-kleuren dienen gebruikt te worden in presentaties online of op beeldscherm. De CMYK-waarden dienen gebruikt te worden in drukwerkuitingen.

Blauw
#0c8bca
C80 M30 Y0 K0
Groen
#79b61c
C60 M0 Y100 K0
Grijs
#6d6e71
C0 M0 Y0 K70
Zwart
#000000
C60 M60 Y60 K100

Algemene brochure

We hebben een algemene brochure samengesteld die gebruikt mag worden voor promotionele doeleinden. De brochure bevat 24 pagina's in A4-formaat en wordt aangeboden als PDF-bestand (8 MB).

Download brochure