Vóór en dóór onderwijs professionals

De Digitale Gesprekscyclus is specifiek ontwikkeld vóór en dóór inhoudelijke professionals in het onderwijs en dat verschil merk je.

De applicatie is al sinds 2008 op de markt en richt zich vanaf dat moment specifiek op alles rondom functioneren, beoordelen, competenties, lesobservaties en ontwikkeling van medewerkers in het onderwijs. Daarmee onderscheidt de applicatie zich in volledigheid, mogelijkheden en gebruiksgemak van applicaties die dat deel van het proces er als module slechts ‘bij doen’ of van algemene HRM applicaties.

Landelijk gebruikt in het onderwijs

We werken landelijk verspreid voor zeer veel scholen en besturen die stuk voor stuk uitstekende referenties zullen geven. Deze achtergrond en ervaring vertaalt zich ook in uitstekende adviezen bij de ingebruikname of bij vragen tijdens het gebruik.

Ontwikkeling van medewerkers in het onderwijs

Je kent het team van De Digitale Gesprekscyclus wellicht ook van ons andere product in het onderwijs, de ‘Competentie Thermometer’, of eventueel van onze samenwerking met de Gemeente Amsterdam voor de digitalisering van de KBA/KPO kijkwijzer. Beide producten zijn ook erkend door de PO/VO-raad als gevalideerde instrumenten. Kortom, je hebt hier te maken met een partij met een duidelijke focus en expertise; ontwikkeling van medewerkers in het onderwijs.

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure