Contact opnemen met Sales

Heb je interesse in onze HR-software? De afdeling Sales geeft op basis van je eisen en wensen eerlijk aan of De Digitale Gesprekscyclus bij je organisatie past. Via het formulier op deze pagina kun je contact met ons opnemen. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, online een video bekijken of direct een afspraak inplannen voor een rondleiding via schermdeling. We horen graag van je!

Wil je direct telefonisch contact?

We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

De Digitale Gesprekscyclus is goedkoper dan je denkt. Tot 40 medewerkers betaal je slechts € 600,- per jaar. Daarmee beschik je over álle functionaliteit en heb je recht op gratis support per telefoon en e-mail.

Ben je HR-applicaties aan het vergelijken en heb je ook interesse in De Digitale Gesprekscyclus? Plan dan even een presentatie in, zodat we de software online of op locatie kunnen presenteren. Er is daarbij volop ruimte om je vragen te stellen en je eisen te bespreken.

Ben je uitgenodigd voor een online presentatie? Die kun je volgen vanaf iedere computer met een internetverbinding. Het programma QuickJoin van TeamViewer maakt het mogelijk om mee te kijken op ons scherm. Binnen enkele seconden maak je beveiligd verbinding.

Download een brochure voor jouw branche

Ben je je aan het oriënteren op een HR-systeem? We hebben de belangrijkste informatie over De Digitale Gesprekscyclus in een brochure opgenomen. Binnenkort zullen we die zelfs toespitsen per branche. Je kunt onze brochure downloaden in PDF-formaat en gebruiken als naslagwerk, om te printen of om door te sturen aan collega's.

Download een brochure
Download hier je brochure

Kunnen we ergens anders mee helpen?

Wil je geen offerte aanvragen of een presentatie inplannen, maar iets anders bespreken? Als je onderstaand contactformulier invult, dan zal één van onze verkoopmedewerkers je vandaag nog proberen te helpen.

Daniel Hoopman
Daniel

Account manager

Charlotte Schalkwijk
Charlotte

Office manager

Neem contact op met de afdeling Sales

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure

Heb je advies op maat nodig? Bel ons op 075 - 670 2715.