Veilig gehost in de cloud

De Digitale Gesprekscyclus werkt via internet. Dat betekent dat je op iedere computer met een internetverbinding toegang hebt tot de software. Op je werk of thuis, overdag en 's nachts. Dit type software wordt ook wel cloud, SAAS of ASP genoemd.

Beveiliging van topniveau

Het beveiligen van je gegevens is voor ons een absolute prioriteit. We hebben veel aandacht besteed aan de keuze van een hostingpartner met een datacentrum in Nederland, de manier waarop de data beveiligd verstuurd wordt en de wijze waarop je gegevens (versleuteld) worden opgeslagen. Duizenden gebruikers werken met een gerust hart met onze online HRM-software. Ze profiteren van 99,9% beschikbaarheid, onze strikte beveiligingsmaatregelen en de wetenschap dat je data Europa nooit verlaat. De Digitale Gesprekscyclus houdt zich aan de Nederlandse richtlijnen zoals voorgeschreven door de Autoriteit Persoonsgegevens, maar ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming zoals opgesteld door de Europese Unie.

Autoriteit Persoonsgegevens
Byte hosting
Amazon Web Services
Comodo SSL Certificaat

Systeembeheer en backups

De Digitale Gesprekscyclus gebruik je via het internet. Wij zorgen dus voor systeembeheer, een optimale beveiliging en een dagelijkse backup. Je hoeft zelf geen investeringen meer te doen in het aanschaffen van hardware en het inrichten of onderhouden van servers. Dat betekent minder (of geen) werk voor je systeembeheerder.

Wij regelen de updates

Je hoeft 's avonds of in het weekend geen updates meer te installeren. Wij zorgen er namelijk voor dat nieuwe versies van de software geïmplementeerd worden. We informeren je bovendien indien zich wijzigingen in de cao of de wet voor doen. Deze vorm van applicatiebeheer is gewoon inbegrepen in onze prijsstelling.

Belangrijkste voordelen van cloud hosting

Je hebt vanaf iedere locatie toegang tot de software;
Je kunt de software op ieder moment van de dag gebruiken;
Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de beveiliging van data;
Je hebt geen omkijken meer naar backups;
Je hoeft geen investeringen meer te doen in hardware of systeembeheer;
Je werkt altijd met de nieuwste versie van de software.
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure