Automatische herinneringen

Iedere leidinggevende is wel eens vergeten om een functioneringsgesprek voor te bereiden. En herken je het gegeven dat een deel van je tijd weglekt met het bewaken en opvolgen van gemaakte afspraken? Gelukkig neemt De Digitale Gesprekscyclus je die taken uit handen.

Herinnering aan naderende afspraken

Prestatieafspraken, doelstellingen, of acties die in het HRM-systeem zijn opgeslagen tijdens de verschillende gesprekken, worden vóór het verstrijken van de betreffende deadline automatisch per e-mail gemeld aan de verantwoordelijke persoon. Bovendien helpt onze HR-applicatie zowel de leidinggevende als de medewerker herinneren aan nadere gesprekken die zijn ingepland, zodat er altijd voldoende aandacht en tijd is om die voor te bereiden.

Overzichtelijk dashboard met openstaande taken

Naast de rappelering per e-mail is er voor elke gebruiker een overzichtelijk dashboard met openstaande taken en naderende gesprekken. Op deze manier heb je altijd zicht op je eigen afspraken en acties, maar ook op die van je medewerkers.

Automatische herinneringen aan personele afspraken

Belangrijke voordelen van rappellering

Leidinggevende en medewerker blijven op de hoogte en bereiden zich beter voor;
Leidinggevenden besparen tijd, omdat ze medewerkers niet meer hoeven te herinneren;
Personele afspraken of ingeplande gesprekken worden niet meer vergeten.
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek de software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! We presenteren de mogelijkheden van de software graag persoonlijk via schermdeling of via een online video. Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure