Koppeling

Het beheren van gebruikers in meerdere software pakketten kan voor beheerders een tijdrovende bezigheid zijn. De Digitale Gesprekscyclus is voorzien van een API koppeling voor het uitwisselen van gebruikersgegevens met systemen zoals AFAS Profit. Dit stelt organisaties in staat om hun personeelsgegevens in De Digitale Gesprekscyclus up-to-date te houden zonder verschillende systemen te beheren.

Kosten koppeling

Voor het activeren van de koppeling brengen we éénmalig € 500,- in rekening. Dat is voor de tijd die wij er mee bezig zijn om de koppeling in te stellen (technisch), het account in te richten en voor de communicatie met de klant hier over. Voor het eventueel later weer deactiveren van de koppeling brengen we ook ditzelfde bedrag in rekening. Vooralsnog zijn er geen vaste terugkerende jaarlijkse of maandelijkse kosten voor het gebruik van de koppeling. We hopen dat ook zo te kunnen houden.

Onderhoud, support en updates

Onderhoud, support en updates voor de koppeling zijn dus inbegrepen. De koppeling met externe pakketten is echter nieuw (sinds februari 2017). Mocht het in de praktijk storings- of onderhoudsgevoelig blijken, dan valt de support voor het repareren van een koppeling niet onder uw standaard abonnement. In dit geval wel een vast bedrag per jaar gaan rekenen voor de koppeling.

Presentatie aanvragen

Online demo aanvragen