Lees de publicaties uit ons blog

In ons blog schrijven we op regelmatige basis over zaken die ons bezig houden. Soms gaan ze over ons bedrijf, maar vaker nog over ontwikkelingen die spelen binnen het vakgebied human resources. Heel af en toe maken we een exotisch uitstapje. Hieronder vind je de publicaties van de afgelopen jaren.

Hoe zorg je als werkgever voor een goed functioneringsgesprek?

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 7 februari 2024 471

Functioneringsgesprek

Je bent niet verplicht om een functioneringsgesprek of een beoordelingsgesprek te voeren met je werknemers. Deze gesprekken bevorderen echter wel hun ontwikkeling. Bovendien vergroot je de kans ermee om medewerkers langer aan je organisatie te binden. Daarnaast kan je met een functioneringsgesprek of beoordelingsgesprek slechte prestaties van een werknemer aan de orde stellen. In deze blog gaan we in op een goede aanpak van een functioneringsgesprek.

Lees het artikel

Bila gesprek

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 31 januari 2024 908

bilaGoed gesprek

Bila-gesprekken vormen de hoeksteen bij het voeren van een effectief personeelsbeleid. Een Bila, afgeleid van het woord 'bilateraal', benadrukt de tweezijdigheid van dit overleg, waar zowel de medewerker als de leidinggevende actieve deelnemers zijn in het streven naar wederzijds begrip en ontwikkeling.

Lees het artikel