Lees de publicaties uit ons blog

In ons blog schrijven we op regelmatige basis over zaken die ons bezig houden. Soms gaan ze over ons bedrijf, maar vaker nog over ontwikkelingen die spelen binnen het vakgebied human resources. Heel af en toe maken we een exotisch uitstapje. Hieronder vind je de publicaties van de afgelopen jaren.

Gefilterd op topic: 360 feedback

Hoe kan je de juiste feedback geven?

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 14 november 2023 223

360 feedbackFeedback

Goede feedback moet leiden tot het verbeteren van het functioneren en de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het maakt daarvoor niet uit of je organisatie de traditionele gesprekscyclus hanteert of dat leidinggevenden en werknemers hun collega’s het hele jaar door feedback geven. Hoe kan je feedback geven en welk resultaat moet het opleveren?

Lees het artikel

Continu prestatiemanagement maakt dwingend beoordelingssysteem overbodig

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 21 november 2018 1824

360 feedbackContinue feedbackFeedbackOntwikkelingPrestatiemanagement

Organisaties doen het hele jaar aan prestatiemanagement, maar hebben vaak pas aan het eind van het jaar een beoordelings- en beloningsproces. Hierdoor vinden er de rest van het jaar bijna geen goede gesprekken plaats. Volgens Arnia de Rijk, programmamanager prestatiemanagement bij Eneco, is dit een frustrerend proces. Het energiebedrijf besloot dan ook tot een andere aanpak.

Lees het artikel