Lees de publicaties uit ons blog

In ons blog schrijven we op regelmatige basis over zaken die ons bezig houden. Soms gaan ze over ons bedrijf, maar vaker nog over ontwikkelingen die spelen binnen het vakgebied human resources. Heel af en toe maken we een exotisch uitstapje. Hieronder vind je de publicaties van de afgelopen jaren.

Gefilterd op topic: Zelfsturing

Vier manieren om de sfeer te verbeteren in een kleine organisatie

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 16 augustus 2018 2891

TeamVerantwoordelijkheidZelfsturing

Het is niet opmerkelijk dat het groepsgevoel in een kleine organisatie sterk is. Iedereen kent elkaar en dat zorgt al snel voor meer eenheid. Het kan echter nog beter. Adviesbureau House of Performance, dit jaar uitgeroepen tot Best Place to Work 2018 in de categorie Small Workplaces, geeft vier tips voor het verbeteren van de werksfeer in kleine organisaties.

Lees het artikel

Vier tips voor een succesvol zelfsturend team

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 14 november 2016 4593

Zelfsturing

Een zelfsturend team klinkt prachtig. Gezamenlijk bepalen van doelstellingen, bedenken hoe je deze gaat bereiken en wie daarvoor nodig zijn. Vervolgens ben je als team samen verantwoordelijk voor het eindresultaat. Er kleven echter wel wat haken en ogen aan zo’n team. We geven je daarom vier tips om duurzaam tot een succesvol zelfsturend team te komen.

Lees het artikel