Volg een online presentatie

Ben je door ons uitgenodigd voor een online presentatie? Die kun je volgen vanaf iedere computer met een (redelijke) internetverbinding. Het programma QuickJoin van TeamViewer maakt het mogelijk om binnen enkele seconden mee te kijken op ons scherm. Handig!

Het gebruik van QuickJoin

Indien één van onze medewerkers je heeft uitgenodigd voor een online demonstratie, zal deze je vragen om het programma QuickJoin van TeamViewer te downloaden. Dat doe je via onderstaande knop.

Na het downloaden hoef je niets te installeren. Dubbelklikken is voldoende om het programma op te starten. In het schermpje dat opent wordt je gevraagd om een meeting-ID (uniek nummer) en je naam in te vullen. Dit meeting-ID geven wij je telefonisch of per e-mail door. Door op 'Deelnemen' te klikken breng je de beveiligde verbinding tot stand.

Vanaf dat moment kun je meekijken op de computer van de presentator, luisteren naar de uitleg en vragen stellen op het moment dat je die hebt. Na de presentatie zullen wij de verbinding beëindigen, tenzij je daar zelf eerder toe besluit.

QuickJoin downloaden