Schrijfrechten voor medewerkers

Voor alle formulieren uit de gesprekscyclus geldt dat je kunt bepalen of alleen leidinggevenden kunnen lezen en schrijven of dat medewerkers zelf ook schrijfrechten krijgen. Dit beperkt zich dan tot de gespreksformulieren in hun eigen dossiers.

De beheerder van je organisatie kan bepalen of medewerkers hun input op gespreksformulieren mogen invoeren. De leidinggevende is uiteindelijk altijd degene die bepaalt wanneer iets definitief wordt opgeslagen. Indien de medewerker geen schrijfrechten heeft, dan ziet deze de inhoud van een bepaald gespreksformulier pas zodra de leidinggevende dit gespreksverslag definitief heeft gemaakt. In de conceptfase kan er dan dus door de leidinggevende met een gerust hart in klad aantekeningen worden gemaakt op de betreffende gespreksformulieren.

Schrijfrechten van medewerker in de gespreksformulieren van de gesprekscyclus
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure