Support inbegrepen

Loop je vast? Werkt de applicatie niet zoals je verwacht? Zoek je inhoudelijke onderbouwing over HR-zaken? We bieden gratis support via telefoon, e-mail en onze online kennisbank. Je kunt ons ook via social media bereiken.

Online supportcentrum

Sommige vragen worden ons vaker gesteld. Om te voorkomen dat we vaker dezelfde antwoorden moeten geven, hebben we die vragen opgenomen in een supportcentrum. Dit is een online kennisbank met uitleg over de werking en het instellen van de applicatie. Daarnaast vind je inhoudelijke artikelen over het voeren en vastleggen van personele gesprekken rondom ontwikkelen en beoordelen. Veel tekstuele artikelen worden ondersteund door screenshots, video's en waar nodig links naar externe bronnen. We vullen het supportcentrum continu aan met nieuwe artikelen.

Gratis supportcentrum over de inhoud en werking van ons HR-systeem

Ondersteuning per e-mail en telefoon

Is je vraag of probleem te ingewikkeld om zelf op te lossen, dan horen we dat graag per e-mail. We beantwoorden je mail dezelfde werkdag en vaak al binnen een paar uur. Indien je liever via social media communiceert, dan mag dat ook. Heb je acuut hulp nodig? Dan bel je ons gewoon!

Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure