Automatische voortgangsbewaking

Word je als leidinggevende ook te vaak in de rol gedwongen van het ‘achter de broek aan zitten’ van medewerkers? En ben je zelf ook wel eens te laat begonnen aan het voorbereiden van je personeelsgesprekken? Daar hoef je je vanaf nu geen zorgen meer over te maken.

Eén van de grote voordelen van werken met De Digitale Gesprekscyclus is de automatische voortgangsbewaking. De software herinnert leidinggevenden en medewerkers per e-mail aan naderende functioneringsgesprekken, zodat iedereen zich tijdig kan voorbereiden. Een persoonlijk dashboard zorgt voor een samenvatting.

We gaan echter verder dan dat. Er wordt namelijk ook melding gemaakt van naderende prestatieafspraken, doelstellingen of acties die in het systeem zijn opgeslagen tijdens de verschillende gesprekken. Ruim vóór het verstrijken van de betreffende deadline wordt er een e-mail gestuurd aan de verantwoordelijke persoon. Ook deze informatie verschijnt in de dashboards van de medewerkers in kwestie.

Automatische voortgangsbewaking m.b.t. rappellering in dashboard en per e-mail
Heb je een vraag over dit onderwerp?

Laat het ons horen! We adviseren je graag persoonlijk via 075 - 670 2715.

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure