Koppeling met AFAS Software

Het beheren van gebruikers in meerdere software pakketten kan voor beheerders een tijdrovende bezigheid zijn. De Digitale Gesprekscyclus is voorzien van een API koppeling voor het uitwisselen van gebruikersgegevens met met AFAS Profit.

Dit stelt organisaties in staat om hun personeelsgegevens in De Digitale Gesprekscyclus up-to-date te houden zonder verschillende systemen te beheren!

Lees voor een uitgebreide beschrijving het algemene artikel over de koppeling voor gebruikersbeheer. Hier staan ook de meest gestelde vragen over de uitwisseling van gegevens via de koppeling.

Handleiding koppeling AFAS

Voor het instellen van gebruikersbeheer met de koppeling met AFAS Profit is een handleiding beschikbaar.

Download handleiding koppeling AFAS

Informatie over de koppeling met AFAS Profit

Voor de systemen waar de meeste van onze klanten mee werken, hebben we een koppeling gebouwd. Het wordt hierdoor mogelijk om automatisch bepaalde stamgegevens uit AFAS Profit op te halen en (dagelijks) naar De Digitale Gesprekscyclus te sturen. Dit voorkomt een handmatige import en het bijhouden van personele gegevens op twee verschillende plekken. De koppeling is éénzijdig. Wijzigingen in De Digitale Gesprekscyclus worden dus NIET teruggestuurd. Bepaalde gegevens (naam, e-mail, adres, etc.) in de Digitale Gesprekscyclus kunnen ook niet meer worden aangepast zodra de koppeling actief is. Deze gegevens komen rechtstreeks uit AFAS.

Bij interesse of meer vragen verzoeken we je contact op te nemen met via het formulier op de website, via support@ddgc.nl of door telefonisch contact op te nemen via 075 - 670 2715.