Koppeling met Nmbrs®

Marten Wilmink 11 september 2018 668

De Digitale Gesprekscyclus is blij en trots te melden dat we vanaf heden voor alle bestaande en nieuwe klanten een koppeling met de salarisadministratie-software van Nmbrs® bieden. Dubbel beheer van gebruikers is met deze koppeling verleden tijd.

Nmbrs® biedt medewerkers overal en altijd inzicht in persoonlijke gegevens, loonstroken en verlof via computer of smartphone. Nmbrs® geeft ook de mogelijkheid om een digitaal dossier van ieder medewerker op te bouwen via een cloud oplossing die 24/7 online beschikbaar is.

De Digitale Gesprekscyclus is met de nieuwe koppeling de laagdrempelige aanvulling voor het vastleggen van terugkerende functioneringsgesprekken, beoordelingen, 360-feedback en competenties van medewerkers. Ideaal om een compleet dossier van alle medewerkers aan te leggen en alles op één veilige plek te bewaren.

Blog Nmbrs®

Bekijk het blogartikel dat Nmbrs® publiceerde over de koppeling met De Digitale Gesprekscyclus.

Blog Nmbrs®

Integratie Nmbrs® instellen

Lees meer over de integratie en download de handleiding voor het instellen van de koppeling met Nmbrs®.

Integratie Nmbrs®

Werking koppeling Nmbrs®

De koppeling zorgt ervoor dat gebruikersinformatie binnen beide applicaties automatisch up-to-date wordt gehouden. Nmbrs® geldt hierbij altijd als bron en wijzigingen worden voor bestaande gebruikers worden dagelijks verwerkt en nieuwe gebruikers in Nmbrs® worden aangemaakt. De koppeling werkt éénzijdig: Nmbrs® is leidend met betrekking tot de gebruikersinformatie. Deze informatie kan ook niet worden aangepast in De Digitale Gesprekscyclus. Bekijk voor meer informatie het supportartikel over gebruikersbeheer op ons Supportcentrum.

Koppeling Nmbrs® aanvragen

Meer weten over de koppeling en de mogelijkheden? Neem direct contact op per telefoon op 075-6702715 of via onderstaand formulier.

Neem contact op met de afdeling Sales

Reacties