Nieuw: Koppeling met Nmbrs®

Marten Wilmink Marten Wilmink 11 september 2018 2150

De Digitale Gesprekscyclus is blij en trots te melden dat we vanaf heden voor alle bestaande en nieuwe klanten een koppeling met de salarisadministratie-software van Nmbrs® bieden. Dubbel beheer van gebruikers is met deze koppeling verleden tijd.

Nmbrs® biedt medewerkers overal en altijd inzicht in persoonlijke gegevens, loonstroken en verlof via computer of smartphone. Nmbrs® geeft ook de mogelijkheid om een digitaal dossier van ieder medewerker op te bouwen via een cloud oplossing die 24/7 online beschikbaar is.

De Digitale Gesprekscyclus is met de nieuwe koppeling de laagdrempelige aanvulling voor het vastleggen van terugkerende functioneringsgesprekken, beoordelingen, 360-feedback en competenties van medewerkers. Ideaal om een compleet dossier van alle medewerkers aan te leggen en alles op één veilige plek te bewaren.

Blog Nmbrs®

Bekijk het blogartikel dat Nmbrs® publiceerde over de koppeling met De Digitale Gesprekscyclus.

Blog Nmbrs®

Integratie Nmbrs® instellen

Lees meer over de integratie en download de handleiding voor het instellen van de koppeling met Nmbrs®.

Integratie Nmbrs®

Werking koppeling Nmbrs®

De koppeling zorgt ervoor dat gebruikersinformatie binnen beide applicaties automatisch up-to-date wordt gehouden. Nmbrs® geldt hierbij altijd als bron en wijzigingen worden voor bestaande gebruikers worden dagelijks verwerkt en nieuwe gebruikers in Nmbrs® worden aangemaakt. De koppeling werkt éénzijdig: Nmbrs® is leidend met betrekking tot de gebruikersinformatie. Deze informatie kan ook niet worden aangepast in De Digitale Gesprekscyclus. Bekijk voor meer informatie het supportartikel over Koppelingen voor gebruikersbeheer op ons Supportcentrum.

Koppeling Nmbrs® aanvragen

Meer weten over de koppeling en de mogelijkheden? Neem direct contact op per telefoon op 075-6702715 of via onderstaand formulier.

Neem contact op met de afdeling Sales