Training prestatiemanagement

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 2 november 2012 3160

Wilt u meer leren over prestatiemanagement met de Digitale Gesprekscyclus? Of denkt u dat u nog niet precies alle functies en mogelijkheden van de Digitale Gesprekscyclus onder de knie heeft?

Bij de Digitale Gesprekscyclus begrijpen we als geen ander dat prestatiemanagement bij uw medewerkers een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering is. Onze arbeidspsychologen en HR-professionals zijn al jaren betrokken bij grote implementatieprojecten op het gebied van personeelsmanagement, prestatiemanagement en de inrichting van een solide HR-proces. De Digitale Gesprekscyclus is hierbij een handig hulpmiddel.

We laten uw graag zien wat u allemaal met de applicatie kan en hoe u hier nuttige informatie uit haalt voor uw eigen organisatie. Zo haalt u niet alleen het maximale uit de applicatie, maar ook uit uw medewerkers!

Volg de training

In de training Prestatiemanagement met De Digitale Gesprekscyclus wordt u aan de hand van praktijkvoorbeelden en uw eigen casus uitgelegd hoe u zo veel mogelijk nuttige informatie uit de gegevens van de individuele medewerkers kunt halen. Met deze zaken in beeld kan gericht worden aangestuurd op het verbeteren van taken en behalen van extra (of meer uitdagende) doelstellingen.