Win één jaar gratis gebruik

Daniel Hoopman Daniel Hoopman 1 september 2016 8398

Werk je op een onderwijsinstelling en overweeg je om met (andere) HR-software aan de slag te gaan? Dat wordt nu nóg aantrekkelijker. Iedere school die in het schooljaar 2016/2017 besluit om klant te worden van De Digitale Gesprekscyclus, maakt namelijk kans op één jaar gratis gebruik van onze applicatie!

Win als school een gratis gesprekscyclus voor één jaar

Onderwijs zit in onze genen

We zijn van oudsher sterk vertegenwoordigd in de onderwijssector. Ons bedrijf is namelijk ontstaan vanuit een onderwijsadviesorganisatie. Roland (één van onze partners) deed zelf ook jarenlang ervaring op in het primair onderwijs als onder meer docent, directeur en adviseur. We kennen de branche als geen ander en zetten ons al jaren in om de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs te verbeteren. Het is des te leuker om te merken dat andere mensen zich hier ook voor inspannen.

Human Resource Management op scholen

In veel scholen staat Human Resource Management nog aardig in de kinderschoenen. Er zijn immers tal van andere zaken die op dagelijkse basis aandacht vragen. Door een hoge werkdruk schieten personele gesprekken er wel eens bij in. De budgetten zijn krap en zeker voor kleine scholen is het lastig om te investeren in bijvoorbeeld talentontwikkeling. Hoewel dat begrijpelijk is, zouden we dat toch graag anders zien.

Onlangs werden we vanuit ons netwerk benaderd door Bart Jaartsveld. Hij is onder andere werkzaam als change consultant waarbij hij op basis van een holistische aanpak organisaties helpt om de beste te worden in hun markt en streeft naar blije medewerkers. Daarnaast leert hij studenten op de Hogeschool TIO om hun creatieve talenten te ontdekken en te gebruiken.

Bart gaf te kennen een donatie te willen doen die ten goede moest komen aan het onderwijs. Naar aanleiding daarvan bedachten we een actie waarmee iedere onderwijsinstelling die professionaliseert op HR-vlak de kans krijgt om De Digitale Gesprekscyclus één jaar lang gratis te kunnen gebruiken. Dat past goed in onze gemeenschappelijke visie.

Voorwaarden van deze actie

Deelname aan deze actie vindt plaats op basis van onderstaande voorwaarden.

  • Iedere Nederlandse onderwijsinstelling die nog geen klant is geweest komt in aanmerking;
  • Bart heeft ons laten weten dat zijn voorkeur uitgaat naar een school die het goed kan gebruiken om daar een overtuigende reden voor heeft. We vragen je daarom in onderstaand contactformulier kort te motiveren waarom je in aanmerking wilt komen;
  • De actie is tot het einde van dit schoolbaar geldig (vóór 31 juli 2017);
  • De winnaar heeft recht op een kosteloos basisabonnement inclusief ondersteuning van maximaal 40 gebruikers (t.w.v. € 600,- exclusief BTW);
  • Indien je organisatie bestaat uit meer dan 40 medewerkers, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de hoogte van de totale factuur;
  • We maken in september 2017 de winnaar van de actie bekend.


Neem contact op met de afdeling Sales

Ontdek onze HRM-software

Binnen een half uur ontdekken dat de Digitale Gesprekscyclus ook geschikt is voor jouw organisatie? Vraag een online demonstratie aan! Op zoek naar flitsend promotie materiaal om je chef te overtuigen? Download dan de brochure.

Bekijk online demo Download brochure