AFAS Single Sign On

De Digitale Gesprekscyclus is voorzien van een API koppeling voor Single Sign On voor AFAS InSite en het inloggen in de Digitale Gesprekscyclus.

Dit stelt medewerkers van organisaties in staat om met een enkele klik in te loggen in De Digitale Gesprekscyclus zonder opnieuw in te hoeven loggen!

Om de koppeling met AFAS Profit in te kunnen stellen, dient je organisatie te beschikken over een AFAS Profit omgeving en een koppeling voor het beheer van gebruikersgegevens met De Digitale Gesprekscyclus. Bekijk de pagina over Gebruikersbeheer via AFAS voor meer informatie over deze koppeling.

Lees voor een uitgebreide beschrijving het algemene artikel over de koppeling voor gebruikersbeheer. Hier staan ook de meest gestelde vragen over de uitwisseling van gegevens via de koppeling.


Handleiding Single Sign On via AFAS

Voor het instellen van Single Sign On met De Digitale Gesprekscyclus via de koppeling met AFAS InSite is een handleiding beschikbaar.

Download handleiding AFAS InSite SSO

Informatie over de koppeling met AFAS Profit

Voor het instellen van Single Sign On is de koppeling voor het beheren van gebruikers en gebruikersgegevens via de koppeling tussen AFAS Profit en De Digitale Gesprekscyclus ook nodig.

Let op: Er worden nooit gebruikersgegevens of logingegevens vanuit de Digitale Gesprekscyclus teruggestuurd naar AFAS Profit. Gebruikersnamen en wachtwoorden kunnen alleen in AFAS Profit worden aangepast

Bij interesse of meer vragen verzoeken we je contact op te nemen met via het formulier op de website, via support@ddgc.nl of door telefonisch contact op te nemen via 075 - 670 2715.